© tatta architects

Yoshi Nursery // tatta architects

Sasebo, Japan

Architizer Editors Architizer Editors
Want to see your project featured like this?

Text description provided by the architects.

Nursery construction of wooden bungalow that has been planned in the mountains of Sasebo .
Place a play room in the center of the square of the plane
Is office around , the place each nursery room , etc.
various room has a floor plan that was conscious of clarification of flow line .

© tatta architects

© tatta architects

© tatta architects

© tatta architects

Playroom we have achieved a large space in the wooden adopted the structure of quasi- arch .
Around than nursery room
Horizontal continuous windows overlooking the nature , and has established the eaves of the maximum output 3m for building periphery to create a shade to the outside
You .

© tatta architects

© tatta architects

© tatta architects

© tatta architects

In order to integrate the building around , appearance highlights the horizontality by eaves and horizontal window .
I aimed the nursery to nurture children in a natural appearance along with the surrounding mountains .
.

© tatta architects

© tatta architects

© tatta architects

© tatta architects

Yoshi Nursery Gallery

© Atelier RZLBD

Opposite House // Atelier RZLBD

Toronto, Canada

© Parsonson architects ltd.

Pekapeka House // Parsonson architects ltd.

New Zealand

+