© TDSTUDIO

N-House // TDSTUDIO

Tokyo, Japan

Architizer Editors Architizer Editors
Want to see your project featured like this?

Text description provided by the architects.

The brief of this project is a low-cost family house for the clients (a young couple expecting two children). We designed a small but flexible space for the couple, where they can make alteration when new members of the family join in the near future.

The northern side of the house, which faces the street, is buffered with a planting area and the staircase, providing more privacy for the house.

© TDSTUDIO

© TDSTUDIO

© TDSTUDIO

© TDSTUDIO

Living and dinning space are positioned on the southern side, where the space can benefits from sunlight and ventilation. Once the French door by the dinning area is opened, the terrace is integrated to form a continuous space for outdoor dinning and gathering. The double height of the dinning space gives a view to the 2nd floor.

© TDSTUDIO

© TDSTUDIO

© TDSTUDIO

© TDSTUDIO

Opening the Japanese paper window at the master-bedroom reveals the view of the entire living and dinning area, expanding and connecting the interior space of the house.
.

© TDSTUDIO

© TDSTUDIO

© TDSTUDIO

© TDSTUDIO

N-House Gallery

Àtic blanc // Fran Silvestre Arquitectos

Spain

© Montse Zamorano | Architecture Photography

Pharmacy Don Bosco // Héctor Fernández Elorza

20, Ronda Don Bosco, Madrid, Spain

+