© ajstudio.

ajstudio’s workplace. // ajstudio.

Brussels, Belgium

Architizer Editors Architizer Editors
Want to see your project featured like this?

Text description provided by the architects.

ajstudio’s workplace.
ajstudio decided to turn this former laundry, then office into its creative space.
The central idea was to reintroduce natural light, to create a strong link with the exterior and to re-discover the original building skeleton.
A span has been opened, giving place to an external patio where interior and exterior limits are blurred by a total opening feeling given by glass garage doors, adding sense of limitless space.

© ajstudio.

© ajstudio.

© ajstudio.

© ajstudio.

The one-piece brutalist bench-wall-tablet also contributes to an active and visual in and out experience.
The raw concrete floor voluntarily faces a white enlightened space underlined by black steel frames and warmed up again with slight touches of wooden transitions and furniture.
This project naturally mixes architecture, interior architecture and furniture in a simple and subtle way.

© ajstudio.

© ajstudio.

© ajstudio.

© ajstudio.

ajstudio’s workplace. Gallery

© AtelierOFFLINE

FUN FACTORY Experimental Theater // AtelierOFFLINE

Shanghai, China

Iwan Baan Just Encapsulated Architecture’s Social Media Revolution in a Single Instagram Picture

“Instagram, Facebook and Twitter are fomenting the biggest revolution in architecture since th e invention of steel, concrete and the elevator,” exclaimed Architizer founder Marc Kushner on Medium last year. “It is a media revolution.” If any further evidence was needed to support the architect’s claim, this is surely it. Iwan Baan and SO – IL(Solid…

+