© Chang-Gii Design Co., Ltd.

The charm of nature // Chang-Gii Design Co., Ltd.

Taichung City, Taiwan

Architizer Editors Architizer Editors
Want to see your project featured like this?
Enter the 11th Annual A+Awards, opening this fall! Register for Updates →

Text description provided by the architects.

The residence, in Taichung City, is located at cultural district noted for still but convenient life conditions. Taking into consideration the issues of urban development plan, environmental protection, energy efficiency and green building, the designer builds up a twin-tower architecture becoming a landmark which manifests the elegant style and spacious ecological garden.

For the designer who believes the residency means joyful life, the ecological protection plan symbolizes sweet home, appealing nature, and great view.

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

Therefore, coming back home presents both relaxation and intimate relationship with environment, in which the landscape of 340 trees makes home lovable, and correlates consistently with outdoor landscape garden. The pool landscape and soothing colors display lively space. Meanwhile, the application of wide space and exotic atmosphere brings to residents a special and comfortable living environment.

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

The sunlight spilling the indoor space through the ceiling windows excellently manifests the sense of freedom. The simple colors applied in the residence reveal the spirit of humanity as well. Being a space for reading and resting, the study room accounts for visual and functional factors on an equal basis..

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

© Chang-Gii Design Co., Ltd.

The charm of nature Gallery

Read more articles by Architizer

18 Intricate Examples of Traditional Japanese Wood Joinery

His experience as a woodworker brings an expert touch to the animations.

© OMA

MPavilion 2017 // OMA

Melbourne, Australia

+