© line+

Taishanyou Visitor Center // line+

Taian, China

Architizer Editors Architizer Editors
Want to see your project featured like this?

Text description provided by the architects.

Taishanyou International Ecotourism Resort is another practice of line+ going deep into the hinterland of Mount Tai after the project of Jiunvfeng • Cloud of Hometown.
The visitor center is located at the south end of the resort, connected with the main entrance.
With a wide vision and surrounded by mountains and rivers, you can see the magnificent scenery of Mount Tai from a far distance.

© line+

© line+

© line+

© line+

Therefore, the architectural scene of “connecting with mountains and rivers and integrating with nature” became the initial idea of the design.
.

© line+

© line+

© line+

© line+

Taishanyou Visitor Center Gallery

Backyard Solutions: Laneway Homes as a Housing Alternative

Architects are demonstrating that one simple remedy to the housing crisis might be found in our own backyards.

© Simons Architects

Waynflete Lower School // Simons Architects

Portland, ME, United States

+