© Studio GAB

House in Konin // Studio GAB

Konin, Poland

Architizer Editors Architizer Editors
Want to see your project featured like this?

Text description provided by the architects.

The house is an attempt to answer the question of what a house in the middle of the forest should should be like.

© Studio GAB

© Studio GAB

We decided to use wood as a construction and finishing material, both from the outside and inside.

© Studio GAB

© Studio GAB

The beautiful and young pine forest is an interesting context that will change with every year of house’s life in an uncontrolled and unpredictable way.

The volumes of the house scattered between it, due to large window openings will illuminate the house through the penetrating light through the forest The house has been designed in a highly energy-efficient way, which will significantly reduce greenhouse gas emissions to the atmosphere and reduce operating costs..

© Dominique Coulon & Associés

‘Pierre Bottero’ media library and park in Pélissanne // Dominique Cou lon & Associés

Pélissanne, France

© CTA - Creative Architects

2Hien // CTA – Creative Architects

Tây Ninh, Vietnam

+