© Klopf Architecture

H Plan Eichler Extension // Klopf Architecture

San Mateo, CA, United States

Architizer Editors Architizer Editors
Text description provided by the architects.

Klopf Architecture’s target was to re-design a devoted Eichler family home to suite all five members and their tastes.
The plan, keep intact the same street lined single story Eichlers while keeping the neighbors happy and designing a more open useful home.
Klopf designed an “L” shape plan out of the original “H” post and beam structure.

© Klopf Architecture

© Klopf Architecture

© Klopf Architecture

© Klopf Architecture

The kitchen, living room and hallway were all opened up so the whole family resides in one common space and sensibly tucked away private areas including a home office to the back of the house.

Photography by Michael O’Callahan.
.

© Klopf Architecture

© Klopf Architecture

© Klopf Architecture

© Klopf Architecture

H Plan Eichler Extension Gallery

Read more articles by Architizer
© MMEB arquitetos

GB House // MMEB arquitetos

Cuiabá, Brazil

© Alventosa Morell Arquitectes

La Floresta House // Alventosa Morell Arquitectes

Barcelona, Spain

+