© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

CIFI Skyline, Guiyang // HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

Guiyang, China

Architizer Editors Architizer Editors
Want to see your project featured like this?

 

Text description provided by the architects.

The site is located at a close distance to the public sharing ecological Quanhu Park, Van Huali Business District, and the West Putuo Temple Buddhism sacred land in Baiyun District, Guiyang.
The region in which the site is located is a tourist destination for leisure activities, holiday, summer heat escaping and health & wellness, which offers the site supreme geographic advantage.

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

The modern lifestyle and ecological park are interconnected in design through the creation of a landscape sequence with Guiyang bamboo cultural elements that turns the mountain at far and cloud in the sky into part of the landscape context.
This project is positioned as “natural habitat in urban area, comfortable and ecological home” and thus created by upholding the design concept of “building coexist in harmony with landscape” and demonstrating the concise and dynamic spiritual characteristics of a modern city.

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

.

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

© HZS Design (Shanghai) Co.,Ltd

CIFI Skyline, Guiyang Gallery

Perfectly Perforated: 7 Ways To Playfully Pierce Residential Walls

All it takes is a few meticulously thought-out cavities and an intentional play of light to transfor m a simple home into a captivating jewel box.

© Rob van Esch | Architectuurfotograaf

Forest Patio Villas // wUrck architectuur stedenbouw landschap BV

Zeist, Netherlands

+